Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tijden 11e Goede Raad Judotoernooi

januari 19

€10

Beste sportvrienden,

Op zaterdag 19  januari 2019  organiseren wij ons 11e  Goederaad Judotoernooi.

In de bijlage tref je de poule indeling aan. Weegkaarten voor de judoka’s zijn te verkrijgen bij de stand in de hal (dus NIET bij de weging).

Rondom sporthal De Sporthoeve zijn de parkeermogelijkheden  helaas beperkt. Om deze reden willen wij je vriendelijk verzoeken om zo veel mogelijk gebruik te maken van gecombineerd vervoer (meerdere judoka’s per auto). Voor het parkeren hoeft niet betaald te worden, ook een blauwe schijf is niet nodig. Let op dat er streng op foutparkeren wordt gecontroleerd.

Weging:       1e Weging van 07:30-08:30 uur, aanvang wedstrijden vanaf 09:00 uur. Vervolgens hanteren we een DOORLOPENDE WEGING tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd.

Aanvang: De judoka’s kunnen op hun weegkaart zien hoe laat zij de zaal kunnen betreden. Toegang tot de zaal is alleen via de grote deuren in de hal. De toegangsdeuren in de kleedkamer zullen gesloten zijn. Er is alleen toegang voor coaches en judoka’s die op dat moment moeten judoën,  niet voor ouders.

Prijsuitreiking: Er is een doorlopende prijsuitreiking. Voor alle deelnemers is er een prijs. De prijs wordt in wit judopak in ontvangst genomen.

Coachkaarten:  Voor elke sportschool zijn er maximaal 3 coachkaarten bij de weging te verkrijgen.  Hiervoor wordt een borg gevraagd van € 2,00 per kaart.

Tribunetoegang
:  € 3,00 voor 10 jaar en ouder. Vrije toegang op vertoon van weegkaart.

Hoofdjurytafel: bevindt zich in het midden van de zaal. Voor vragen en of opmerkingen gedurende het toernooi, gelieve alleen de coördinatoren aan te spreken (herkenbaar aan de blauwe polo’s).

 Paul Goederaadbokaal: ook dit jaar weer terug, onze wisseltroffee:
De Paul Goederaad Bokaal

Adresgegevens accommodatie:

Sporthal “De Sporthoeve”
Vromade 1
2411 LG Bodegraven
Tel. Sporthal: 0172-611364

Tel. Eric Zwaan: 06-28979965

Sportieve groet,
Eric Zwaan en medewerkers

Tijden en indeling Goede Raad Toernooi 19-01-2019

Gegevens

Datum:
januari 19
Kosten:
€10

Locatie

Sporthal “De Sporthoeve” Vromade 1, 2411 LG Bodegraven
Vromade 1
Bodegraven, 2411 LG Nederland
+ Google Maps