Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tijden en indeling 7e Topjudotoernooi Almere

25 november 2018

€10

Beste judoka’s en ouders,

Hierbij sturen wij u een overzicht van uw inschrijving inclusief de weeg- en aanvangstijden voor het zevende Topjudotoernooi Almere, gehouden op zondag 25 november 2018. Daarnaast treffen jullie algemene informatie aan omtrent de gang van zake op en rond het toernooi. Lees ook deze informatie goed door en waar nodig communiceer dit binnen de sportschool en aan de ouders/verzorgers.

Wij hebben getracht een ieder van jullie sportschool te plaatsen, helaas is dat niet in alle gevallen gelukt. In de meeste gevallen is dit reeds middels een email aangegeven. Mocht er een van jullie judoka’s niet op de lijst staan, welke er in het voorlopige overzicht wel op stond of u nog niet via de email van op de hoogte bent gebracht, dan is dit ontstaan door de vele gewicht wijzigingen en/of afmeldingen van andere sportscholen welke we afgelopen weken hebben ontvangen en verwerkt. Het kan dan het geval zijn dat er geen of onvoldoende judoka’s binnen een bepaalde gewicht categorie/ ervaring over gebleven zijn. Helaas kunnen wij hier niks meer aan veranderen. Indien dit het geval is zullen wij daags na het toernooi het eventueel te veel betaalde inschrijfgeld retourneren.

Daar waar er te weinig deelnemers waren hebben we waar mogelijk gewichtsklasse en leeftijden samengevoegd om toch nog tot een poule te komen. Daarnaast hebben we ernaar gestreefd iedereen tot en met de -15 jaar binnen zijn of haar ervaringsklasse in te delen, een en ander zoals door de sportschool doorgegeven. Helaas kan het zijn dat als gevolg van de geringe deelnemers in een categorie de ervaringsklasse zijn samengevoegd om toch tot een geschikte poule te komen. Ook kan het voorkomen dat, als gevolg van het horizontaal indelen en de in totaal 9 weegblokken welke wij hebben, er dezelfde categorieën op een verschillend tijdstip kunnen aanvangen.

Onderstaand het overzicht met daarop de ingedeelde judoka’s met de weeg- en aanvangstijden.

Gewichtswijzigingen

Zoals eerder aangegeven kunnen er vanaf 11 november jl. geen gewichtswijzingen meer worden doorgevoerd. Judoka’s welke op de toernooi dag te zwaar zijn, zullen waar mogelijk worden omgepould naar een zwaarder gewicht. Wij vragen jullie om de betreffende judoka gewoon op de aangegeven tijd te laten wegen, zodat wij voldoende tijd hebben hem of haar in een geschikte poule te plaatsen. Hiervoor worden € 5,00 handelingskosten voor in rekening gebracht welke contant en gepast bij de poule-indeling voldaan moet worden.

Let wel, indien de judoka lichter is zal ompoulen op de toernooidag niet mogelijk zijn omdat wij de gewichten gedurende de dag op laten lopen en er dus kans is dat de lichtere categorie al is geweest.

Ophalen weegkaarten
De weegkaarten kunnen op de dag van het toernooi bij de ontvangst door de judoka zelf opgehaald worden. Om dit te vergemakkelijken hangt er bij de entree een lijst met nummers welke corresponderen met de naam van de sportschool. Met dit sportschoolnummer kunnen de weegkaarten gehaald worden. Wij vragen de judoka’s om zich op de aangegeven tijd bij de weging te melden, zodat wij voldoende tijd hebben om de eventuele wijzigingen te verwerken.

Coachkaarten
Voor de coaches geldt dat er per 10 judoka’s één coachkaart beschikbaar wordt gesteld met een maximum van 3 coachkaarten per sportschool. Hiervoor wordt € 5,00 borg gevraagd, contant en gepast te betalen, welke jullie bij inleveren van de coachkaart weer terug ontvangen. De coach dient een minimale leeftijd van 18 jaar te hebben en lid te zijn van de JBN. Tevens is er een coachenveloppe beschikbaar met hierin de totaallijsten van jullie deelnemers met hierop ook de weeg- en aanvangstijden als ook een formulier ten behoeve van de Topjudo Almere André Reuser bokaal.

Afmeldingen op de toernooi dag
Indien er op de toernooi dag zelf afmeldingen zijn dan dient dit bij de weging te worden doorgegeven. Zij kunnen de betreffende judoka dan van de weeglijst halen, welke aansluitend door de hoofdjury uit het poule systeem wordt verwijderd.

Topjudo Almere André Reuser Bokaal
Ook dit jaar is er weer een bokaal beschikbaar voor de beste vereniging/sportschool van de dag, welke benoemd is naar één van de oprichters van Stichting Topjudo Almere, André Reuser.

Om te bepalen welke vereniging/sportschool de bokaal in ontvangst mag nemen, geldt het volgende protocol.
– Minimaal 30 minuten vóór aanvang van de wedstrijden van de eerste judoka’s van de sportschool, dient de coach maximaal 10 namen van judoka’s door te geven bij de hoofdjurytafel.
– Na doorgeven van de namen van de judoka’s, kunnen deze namen niet meer worden gewijzigd.
– Na aanvang van de eerste wedstrijd(en) van één van de opgegeven judoka’s, kunnen er geen namen van judoka’s meer worden doorgegeven.
– Indien één van de opgegeven namen vóór het opgeven van de namen reeds met zijn of haar wedstrijd is begonnen, zal de gehele lijst uit de competitie worden genomen.
– Van de 10 judoka’s per vereniging /sportschool wordt een klassement bij gehouden, en afhankelijk van het resultaat krijgt de judoka punten.
– De punten welke behaald kunnen worden zijn als volgt. Voor de eerste plaats geldt 5 punten, tweede plaats 3 punten en een derde plaats 1 punt.
– Aan het eind van alle wedstrijden (toernooidag) wordt per vereniging/sportschool het aantal behaalde punten bepaald aan de hand van de resultaten van de 10 opgegeven judoka’s.
– De vereniging/sportschool met het meeste aantal punten wint de André Reuser bokaal.
– Bij gelijke stand in punten geldt het meest behaalde eerste plaatsen, vervolgens tweede plaatsen en uiteindelijk meest behaalde derde plaatsen. Indien dit nog steeds gelijk is gelden het aantal gewonnen wedstrijden met ippon.

Locatie
TOPSPORTHAL ALMERE-POORT
Pierre de Coubertinlaan 7
1362 LA Almere
036-5458458
GRATIS ENTREE & GRATIS PARKEREN

 

Gegevens

Datum:
25 november 2018
Kosten:
€10
Website:
http://www.topjudoalmere.nl

Locatie

Topsportcentrum Almere
Pierre de Coubertinlaan 7
Almere, Flevoland Nederland
+ Google Maps