fbpx

Fitness Almere

Een van de grootste judoscholen van Flevoland
Persoonlijk trainingsschema
Profiteer van korting op bedrijfsfitness

Bij Van de Kamp Sport kun je fitness beoefenen in Almere op een laagdrempelige manier. Je krijgt hierbij deskundige en persoonlijke begeleiding. Zo krijg je allereerst een healthcheck, zodat we erachter komen hoe fit en gezond je eigenlijk bent. Dat lijkt misschien confronterend, maar zo is het helemaal niet bedoeld. Met zo’n healthcheck bepalen we alleen jouw persoonlijke trainingsschema, zodat je op een prettige manier kunt sporten.
Vragen? Bel ons: 036 – 537 45 44Download het inschrijfformulier!

Verschillende soorten fitness bij een professionele sportschool in Almere

Je kunt bij ons verschillende soorten fitness beoefenen. Wil je sterker worden? Kies dan voor onze krachttraining. Werk je graag aan je conditie? Dan is het volgen van cardiofitness een goed idee. Wil je een nog intensievere begeleiding? Kies dan voor een personal trainer. Of je nu samen of individueel wilt sporten, het is allemaal mogelijk bij Van de Kamp Sport.

Fitness met collega’s in Almere

Een bijzondere vorm van fitness in onze sportschool in Almere is bedrijfsfitness. Dit is een voordelige manier van sporten. Je krijgt hiermee namelijk een aantrekkelijke korting via je werkgever. Hoe dat werkt? Het abonnementsgeld voor de sportschool wordt dan afgetrokken van je brutosalaris. Op deze manier betaalt de Belastingdienst mee aan jouw sportschoolabonnement.

Interesse in één van onze fitnessvormen?

Heb je interesse in een van onze fitnessprogramma’s? Maak dan een afspraak voor een health check. Dit kan door het invullen van het inschrijfformulier of door even te bellen met 036-537 45 44. Je mag ons ook e-mailen op info@vandekampsport.nl.

Bekijk ook eens

kids fitness
sport en fitness center
zelfverdediging almere