fbpx

Kids fitness

Een van de grootste judoscholen van Flevoland
Persoonlijk trainingsschema
Profiteer van korting op bedrijfsfitness

Kids fitness bij Van de Kamp Sport is speciaal voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar. Lekker trainen, samen met vriendjes en vriendinnetjes, op een verantwoorde manier. Onze enthousiaste en professionele trainers letten erop dat je kind niet voorbij zijn of haar grenzen gaat en dat de oefeningen niet te zwaar zijn voor je zoon of dochter. Want wij begrijpen dat fitness voor kinderen vooral leuk moet zijn. Daarom worden de oefeningen ook spelenderwijs doorlopen.
Vragen? Bel ons: 036 – 537 45 44Download het inschrijfformulier!

Kids fitness in een kindvriendelijke omgeving

Bij fitness voor kinderen is ook de omgeving erg belangrijk. Sporten in een fitnesszaal vinden veel kinderen maar saai. Daarom gaan wij met de kinderen regelmatig naar buiten, als het lekker weer is. Zo worden de circuittrainingen nog afwisselender en uitdagender. Want dat is misschien wel het belangrijkste bij fitness voor kinderen: het moet niet saai zijn. Daarom zijn de oefeningen tijdens kids fitness bij Van de Kamp Sport altijd zeer afwisselend.

Kom eens kijken met je kind

Lijkt het jouw kind ook leuk om mee te doen aan onze kids fitness bij onze sportschool in Almere? Natuurlijk ben je welkom om eens te komen kijken. Er zijn twee groepen: een voor kinderen van 7 tot 9 jaar en een van 10 tot 14 jaar. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via 036-537 45 44. Of stuur een bericht naar info@vandekampsport.nl.

Bekijk ook eens

sport en fitness center
zelfverdediging almere
fitness almere