fbpx

Sport en fitness center

Een van de grootste judoscholen van Flevoland
Persoonlijk trainingsschema
Profiteer van korting op bedrijfsfitness

Van de Kamp Sport is een allround sport en fitness center in Almere. Wij zijn begonnen als sportschool met lessen zelfverdediging. Zo kun je bij ons judo, jiu-jitsu en karate volgen. Later is onze sportschool met fitnesslessen uitgebreid. Je volgt bij ons verschillende soorten fitness. Daarbij krijg je altijd persoonlijke begeleiding, zodat je op een prettige manier kunt sporten en minder kans loopt op blessures.
Vragen? Bel ons: 036 – 537 45 44Download het inschrijfformulier!

Verschillende soorten fitness bij een professioneel sport en fitness center

Het unieke van fitness bij Van de Kamp Sport is dat je bij ons verschillende soorten fitness kunt volgen. Wil je gezellig in een groep sporten of lekker in je eentje? Bij ons kan het allemaal. Verder kun je werken aan verschillende doelen. Wil je meer spieren opbouwen? Kies dan voor krachttraining. Wil je een betere conditie? Dan is het volgen van cardiofitness een goed idee. Je kunt zelfs je eigen personal trainer krijgen. Ook leuk en goed voor een gezond werkklimaat: sporten samen met collega’s.

Schrijf je in bij ons sport en fitness center

Sporten bij ons sport en fitness center is niet alleen gezond, het is vooral ook erg leuk! Dat wil jij toch ook ervaren? Schrijf je daarom vandaag nog in via ons inschrijfformulier. Ook kun je bellen naar 036-537 45 44. Of stuur een e-mail naar info@vandekampsport.nl.

Bekijk ook eens

zelfverdediging almere
fitness almere
kids fitness