fbpx

Zelfverdediging Almere

Een van de grootste judoscholen van Flevoland
Persoonlijk trainingsschema
Profiteer van korting op bedrijfsfitness

Wil je een cursus zelfverdediging volgen in de regio Almere? Van de Kamp Sport is de gespecialiseerde sportschool bij jou in de buurt. In 1996 zijn wij begonnen met het verzorgen van judolessen. Wist je dat wij een van de grootste judoscholen van Flevoland zijn? Inmiddels kun je bij ons ook karate en jiu-jitsu volgen. Wij verzorgen lessen zelfverdediging voor iedereen in Almere. Van jong tot oud en voor iedere conditie.
Vragen? Bel ons: 036 – 537 45 44Download het inschrijfformulier!

Werk aan je zelfverdediging bij een van de grootste sportscholen in Almere

Werk aan je zelfverdediging en kom steviger in je schoenen te staan. Je durft niet alleen beter voor jezelf op te komen, maar je voelt je daardoor ook lekkerder in je vel. En wie zich mentaal goed voelt, voelt zich fysiek ook veel beter. Daarom is het volgen bij een cursus zelfverdediging bij een van de grootste zelfverdedigingsscholen in Almere zeer aan te raden.

Kom ook bij ons sporten

Behalve voor lessen zelfverdediging kun je bij onze sportschool in Almere ook terecht voor fitnesslessen (zowel in een groep als individueel), kickbokstrainingen, Thai-bo en spinning. Wij zijn een zeer veelzijdige sportschool, waar op een goede manier sporten voor iedereen voorop staat. Kom je ook bij ons in Almere sporten of een cursus zelfverdediging volgen? Neem dan contact op via 036-537 45 44 of info@vandekampsport.nl.

Bekijk ook eens

fitness almere
kids fitness
sport en fitness center